APC in CIC is not connected to grid.

Locked
User avatar
MChosen
Registered user
Posts: 18
Joined: 07 Dec 2016, 13:57
Location: Earth
Byond ID: MChosen

APC in CIC is not connected to grid.

Post by MChosen » 12 Aug 2017, 01:08

Bug Description: APC in CIC has no wire under it


Steps to reproduce:
1. Realise APC is not charging
2. Realise that power is up and running
3. Crowbar floor under APC and the one south of it.
4. South tile has wire which leads to APC tile, but APC tile has no wire so you need to add wire manually.

User avatar
Snypehunter007
Dev Team
Dev Team
Posts: 2538
Joined: 02 Dec 2015, 17:14
Location: Georgia
Byond ID: Snypehunter007
Contact:

Re: APC in CIC is not connected to grid.

Post by Snypehunter007 » 12 Aug 2017, 18:42

Fixed in the next update.
► Show Spoiler
Staff History:
► Show Spoiler

Locked