Engineering PDA "Power Monitor" function not working

fix pls
Locked
User avatar
Carlos
Registered user
Posts: 9
Joined: 22 Sep 2017, 12:26
Location: Florida
Byond: CubanCarlos
Steam: Mr. Carlitos

Engineering PDA "Power Monitor" function not working

Post by Carlos » 27 Sep 2017, 22:54

Bug Description:
The "Power Monitor" function on the PDA for maintenance techs and the chief engineer does not seem to work. Whenever you click it, the page refreshed but nothing pops up.

Steps to reproduce:
1. Be a MT or CE
2. Get your PDA, and click on Power Monitor
3. See that nothing happens.

User avatar
Crab_Spider
Registered user
Posts: 2053
Joined: 20 Aug 2016, 15:52
Byond: Krab_Spider

Re: Engineering PDA "Power Monitor" function not working

Post by Crab_Spider » 27 Sep 2017, 22:55

PDA module is disabled
You will never be as bad as the baldie who picked up a tactical shotgun while a hunter was pouncing on top of a CMO for 4 seconds, with his only response being to pace around before being decap'd by said hunter. You are not Brett Kimple, and you never will be. You are not the reason why I regular MP.

I am John "Buckshot" Rhodes, the Tactical Snowflake Hunter

User avatar
Carlos
Registered user
Posts: 9
Joined: 22 Sep 2017, 12:26
Location: Florida
Byond: CubanCarlos
Steam: Mr. Carlitos

Re: Engineering PDA "Power Monitor" function not working

Post by Carlos » 27 Sep 2017, 22:56

Crab_Spider wrote:
27 Sep 2017, 22:55
PDA module is disabled
Well, that answers everything then. Thanks!

Locked